Talentet Morten Borge til topps i Ferd

Managing Partner i Ascender og tidligere PwC-topp, Knut Grotli, beskriver Borge som finansielt og sosialt sterk. – Han skilte seg tidlig ut i PwC.

– Borge er sterk analytisk og evner å gjøre riktige og gode vurderinger. Kombinert med sosial intelligens bygger han på den måten stor tillit til menneskene rundt seg, sier Knut Grotli, Borges tidligere sjef i PwC, og nå rekrutteringsleder i tre år gamle Ascender.

Headhunteren har fulgt Borges utvikling i Ferd, og påpeker at den kommende Ferd-sjefen stadig har blitt gitt nye muligheter som han har levert svært bra på. Valget kom derfor ikke overraskende:

– Morten har tross alt hatt ansvaret for den største virksomheten i Ferd-systemet, Ferd Capital, og vist svært gode lederegenskaper.

Grotli beskriver Borges stilling som en av de mest spennende i norsk finans og næringslivet generelt, og viser til Ferds betydelig kapitalbase og aktive eierskap med mulighet til å påvirke norsk næringsliv i utstrakt grad.

– Ferd har en historie som langsiktig og verdibyggende eier, og det gir gode muligheter for utfoldelse og nytenkning, både som ung nyansatt i systemet og som toppleder, sier Grotli.

(FINANSAVISEN 04.03.2017)