Knut grotli

Knut Grotli er Managing Partner i Ascender. Knut har vært Executive Search-rådgiver for en rekke ledende selskaper i Norge og innen ulike bransjer. Han har et sterkt fokus og interesse for leder- og organisasjonsutvikling, herunder sammensetning av ledergrupper og rekruttering av ledende ansatte.

knut@ascender.no / 90 25 13 51 / LinkedIn


kristin benedicte lossius

Kristin B. Lossius er Partner i Ascender. Kristin har spesielt fokus på rekruttering av ledere og spesialister til tyngre fagstillinger innen økonomi og finans. I tillegg jobber hun med rekruttering av professionals til management consulting, risk, compliance og revisjon, samt advokater.

kristin@ascender.no / 40 30 50 40 / LinkedIn


asbjørn jørgensen

Asbjørn Jørgensen er Partner i Ascender. Asbjørn har over 20 års erfaring fra det norske finansmarkedet innenfor corporate finance, analyse og aksjemegling, og har hovedfokus på rekruttering inn til denne type miljøer.

asbjorn@ascender.no / 92 68 81 23 / LinkedIn


Rebecca skaarberg

Rebecca Skaarberg er Partner i Ascender. Rebecca har et spesielt fokus på rekruttering av kandidater til digitale roller, i tillegg til rekruttering av professionals og executives. Hun jobber også med management assessment og lederutvikling.

rebecca@ascender.no / 97 76 82 89 / LinkedIn


Kasim Bijou Sandset

Kasim Bijou Sandset er Director i Ascender. Kasim jobber med lederrekruttering til ulike bransjer, i tillegg har han et spesielt fokus på digitale stillinger, økonomifunksjoner og management consulting.

kasim@ascender.no / 97 09 72 27 / LinkedIn


anette martinussen

Anette Martinussen er Senior Advisor i Ascender. Anette jobber med lederrekruttering på tvers av fagområder, med et spesielt fokus på Finance og Professionals.

anette@ascender.no / 91 39 92 64 / LinkedIn


knut-1.jpg

Knut Røste Leganger-Krogstad

Knut Røste Leganger-Krogstad er Senior Advisor i Ascender. Knut jobber med rekruttering på tvers av flere områder, med et spesielt fokus på Finance og Professionals.

krlk@ascender.no / 98 08 85 35/ LinkedIn


Per.jpg

Per Svantesson

Per Svantesson er Senior Advisor i Ascender. Per har et spesielt fokus på rekruttering av professionals til blant annet private equity, compliance og advokatfirmaer.

per@ascender.no / 91 90 12 88 / LinkedIn


6F2C7454.jpg

VERONICA JOHANSEN - I PERMISJON

Veronica Johansen er Advisor i Ascender. Veronica jobber med rekruttering på tvers av flere områder, med et spesielt fokus på Finance og Professionals.

veronica@ascender.no / 95 81 92 82 / LinkedIn


6F2C0373.jpg

Ingunn Torgersen Glosli

Ingunn Torgersen Glosli er Advisor i Ascender. Ingunn jobber med rekruttering på tvers av flere områder, med et spesielt fokus på rekruttering av professionals og kandidater til digitale roller.

ingunn@ascender.no / 90 09 05 96 / LinkedIn


Elisabeth-6 - Copy.jpg

elisabeth pettersen

Elisabeth er Advisor i Ascender. Elisabeth har et spesielt fokus på rekruttering av professionals til private equity, corporate finance, management consulting og advokatfirmaer, i tillegg til rekruttering av digitale roller.

elisabeth@ascender.no / 92 66 32 45 / LinkedIn


Camilla.jpg

Camilla Høgh jansen

Camilla Høgh Jansen er Advisor i Ascender. Camilla har et spesielt fokus på rekruttering av professionals til blant annet management consulting, digitale roller og finance.

camilla@ascender.no / 99 37 83 43 / LinkedIn


Anine2.jpg

ANINE ASTRUP GLITTENBERG

Anine Astrup Glittenberg er Advisor i Ascender. Anine jobber med lederrekrutteringer på tvers av ulike bransjer, med spesielt fokus på FMCG, retail og eiendom.

anine@ascender.no / 97 08 04 88 / LinkedIn


caroline3.jpeg

CAROLINE KITTELSEN QVALE

Caroline Kittelsen Qvale er Advisor i Ascender. Caroline jobber med rekruttering på tvers av flere områder, blant annet av professionals og til digitale roller.

caroline@ascender.no / 96 22 73 22 / LinkedIn


Sana3.jpg

Sana Naqvi Abbas

Sana Naqvi Abbas er Advisor i Ascender. Sana jobber med rekruttering på tvers av flere områder, men har sitt hovedfokus på rekruttering av spesialister til fag- og lederstillinger innen økonomi og finans, samt rekruttering av professionals.

sana@ascender.no / 47 45 74 10 / LinkedIn


Claudia-2.jpg

CLAUDIA GJERDING

Claudia Gjerding er Office Manager i Ascender.

Hun har tidligere jobbet som resepsjonist i Sveits i blant annet Zurich Insurance Company og Bank Morgan Stanley.

claudia@ascender.no / 93 60 60 08 / LinkedIn