Ascender tilbyr management for hire på executive-nivå og har et stort nettverk av dyktige kandidater med solid fagkompetanse og bred erfaring fra å bygge og drifte ledelses- og økonomifunksjoner.

Vi opplever sterk vekst og får kontinuerlig forespørsler fra våre kunder, og ønsker derfor å knytte til oss flere erfarne konsulenter til midlertidige roller som f.eks. CEO, CFO, HR Direktør, strategidirektør, økonomisjef eller konsernregnskapssjef. Våre oppdragsgivere er børsnoterte eller PE-eide selskaper, samt mellomstore selskaper i sterk vekst, som har behov for erfarne, faglig sterke, selvgående og fleksible ressurser.

Som person er du selvstendig, initiativrik og har sterk gjennomføringsevne. Du evner raskt å sette deg inn i nye problemstillinger og trives med endringsprosesser. Videre er du forretningsorientert og flink til å bygge relasjoner.

Dersom du på generell basis ønsker å bli vurdert for kommende interimsstillinger, vennligst registrer din kontaktinformasjon nedenfor. Vi vil ta kontakt med deg om vi vurderer deg som aktuell for fremtidige stillinger: