Stillingstype: Leder aksjonsteam

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. september

kontaktperson: REBECCA SKAARBERG - 977 68 289 

KONTAKTPERSON: Ingunn Torgersen Glosli - 900 90 596

I Vipps jobber vi hver dag med å gjøre identifikasjon og alle typer betalinger befriende enkelt! For å fortsette den eventyrlige reisen vi har begitt oss ut på må vi fortsette å utvikle oss og tenke utenfor boksen. Dette gjelder også måten vi jobber på. Derfor har vi til enhver tid aksjonsteam som jobber med selskapets øverste prioriteringer, som skal gjøre fantasi til virkelighet.

For å nå våre høythengende mål ønsker vi å styrke laget med en ambisiøs og kreativ leder med rå gjennomføringskraft. Som leder for aksjonsteam vil du være ansvarlig for å lede et eller flere av selskapets topp-prioriterte oppdrag – fra idé til prototype. Klekke ideer, tenke nytt og revolusjonerende, finne løsninger og omsette til virkelighet. Rett og slett skape magi.

KOMPETANSE
Du vil ha ansvar for å sette sammen og lede et eller flere aksjonsteam bestående av utviklere, markedshoder, UX-designere og produktfolk. Fart er en del av ditt DNA og du evner å utfordre, forenkle og skape ekstraordinære resultater på kort tid. Du tør å tenke stort og har evnen til å engasjere, motivere og å snu opp ned på etablerte og konvensjonelle sannheter. Du er en «do’er» med solide kommunikasjonsferdigheter som evner å lede personer med ulik fagbakgrunn. Du er en drivkraft for teamet og forstår at prøving og feiling er veien til suksess og har pågangsmot til å fronte nye ideer, selv når du står i motvind.

Har du teknologibakgrunn, noen års erfaring med å lede, bygge og utvikle tverrfaglige team samtidig som du har en gründer i magen vil vi gjerne høre fra deg! Har du prøvd å ta en innovasjon ut i markedet? Vellykket eller ei, ønsker vi gjerne å lære av deg.

Er du klar for å gjøre fantasi til virkelighet?

Du vil få mulighet til være med på et spennende løp fra startgropen i et selskap som føler seg som en startup, men med fordelene og tryggheten til et stort selskap. Så dersom det kribler litt ekstra i magen og du vil jobbe med oss i Vipps, er vi klare for å høre fra deg. Å søke er like enkelt som å sende penger via Vipps; vis interesse ved å trykke på knappen, svar på et par kjappe spørsmål og vipps du har søkt!


vipps NY logo 2018.png

Historien om Vipps er egentlig som et lite eventyr. I løpet av seks måneder ble vi lastet ned én million ganger, og på to år har vi blitt nær sagt allemannseie i Norge. Med over 3 millioner brukere har Vipps blitt en naturlig del av nordmenns betalingshverdag. Vi har til og med blitt et verb, det er ganske moro egentlig.

Vi startet med vennebetaling og har siden den gang lansert betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Om vi skal gi oss med det? Å nei du, på ingen måte.

Nylig fusjonerte vi med verdensledende aktører innenfor betaling- og identifiseringsteknologi, BankAxept og BankID og utvikler nå tjenester for norske og internasjonale brukere.

Vi er i dag ca. 130 Vippsere som stiller til start; utviklere, produkthoder, selgere, markedsførere og økonomifolk. Sammen skal vi sette en ny standard for betaling og ID-tjenester, med merkevarene Vipps, BankAxept og BankID, i Norge og i andre markeder.