Stillingstype: Rådgiver Risk & Compliance

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. september 2018

kontaktperson: KNUT RØSTE LEGANGER-KROGSTAD - 98 08 85 35

KONTAKTPERSON: KASIM BIJOU SANDSET - 97 09 72 27

I Vipps jobber vi hver dag med å gjøre identifikasjon og alle typer betalinger befriende enkelt! Og for å klare det er Risk & Compliance en uunnværlig bidragsyter på Vipps-laget for å sikre at risikonivået er i samsvar med vedtatt risikoappetitt og etterlevelse av eksterne og interne regler. Nå ønsker vi å styrke laget med en rådgiver til vår Risk & Compliance funksjon. Kanskje er det deg?

Compliance-funksjonen skal sikre etterlevelse av eksterne og interne lover og regler, samt avdekke og forebygge risiko relatert til etterlevelsen. En viktig oppgave er å analysere og vurdere risikoen av non-compliance, samt skissere og utføre rutiner for å redusere slike risikoer.

Vipps utvikler stadig nye produkter og tjenester for å møte kundenes forventninger og behov. For å gjøre dette på en god måte er det sentralt å ha gode internkontrollrutiner. Som rådgiver i Risk & Compliance vil du derfor få en sentral rolle i å videreutvikle og implementere en metodikk og system for internkontroll og risikostyring tilpasset Vipps sitt behov og ambisjonsnivå. Du vil jobbe tett på risikoeiere i de ulike forretningsområdene slik at risikoområder avdekkes og at gode kontrollrutiner etableres. Dernest vil du ha ansvar for at allerede etablerte rutiner overholdes og dokumenteres. Stillingen vil utvikles i tråd med Vipps, derfor er viktig at du er en «do’er» og at du trives i en hektisk og til tider litt uforutsigbar arbeidshverdag.

KOMPETANSE

Vipps er et spennende selskap i stadig utvikling. For å nå nye høyder trenger vi din hjelp! Vi ser for oss at du er en person som tar ansvar og som ikke har problem med å brette opp ermene. Hvis du i tillegg evner å løfte blikket og se risikoer, men samtidig har kontroll på prosesser og dokumentasjon, er du midt i blinken for oss. Du jobber strukturert, er analytisk og løsningsorientert, og har i tillegg høy integritet. Stor arbeidskapasitet og et smittende humør vil også bli verdsatt blant oss i Vipps-familien.

Er dette deg?

  • Mastergrad, fortrinnsvis innen administrative og økonomiske fag
  • Minimum 2-års relevant arbeidserfaring med internkontroll og risikostyring, eller internrevisjon fra større virksomheter
  • God kjennskap til regelverk, standarder og beste praksis innen internkontroll og risikostyring
  • Erfaring innen planlegging og gjennomføring av revisjoner og kontroller, gjerne fra bank/finans

Du vil få mulighet til være med på et spennende løp fra startgropen i et selskap som føler seg som en startup, men med fordelene og tryggheten til et stort selskap. Så dersom det kribler litt ekstra i magen og du vil jobbe med oss i Vipps, er vi klare for å høre fra deg. Å søke er like enkelt som å sende penger via Vipps; vis interesse ved å trykke på knappen, svar på et par kjappe spørsmål og vipps du har søkt!


vipps NY logo 2018.png

Historien om Vipps er egentlig som et lite eventyr. I løpet av seks måneder ble vi lastet ned én million ganger, og på to år har vi blitt nær sagt allemannseie i Norge. Med over 3 millioner brukere har Vipps blitt en naturlig del av nordmenns betalingshverdag. Vi har til og med blitt et verb, det er ganske moro egentlig.

Vi startet med vennebetaling og har siden den gang lansert betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Om vi skal gi oss med det? Å nei du, på ingen måte.

Nylig fusjonerte vi med verdensledende aktører innenfor betaling- og identifiseringsteknologi, BankAxept og BankID og utvikler nå tjenester for norske og internasjonale brukere.

Vi er i dag ca. 130 Vippsere som stiller til start; utviklere, produkthoder, selgere, markedsførere og økonomifolk. Sammen skal vi sette en ny standard for betaling og ID-tjenester, med merkevarene Vipps, BankAxept og BankID, i Norge og i andre markeder.