KPMG Accounting Advisory Services | Manager/Senior Manager

STILLINGSTYPE: MANAGER/SR MANAGER ACCOUNTING ADVISORY SERVICES

ARBEIDSSTED: OSLO

SØKNADSFRIST: SNAREST

KONTAKTPERSON: KRISTIN LOSSIUS | 40 30 50 40

KONTAKTPERSON: KNUT RØSTE LEGANGER-KROGSTAD | 98 08 85 35

KPMGs avdeling for regnskapsrådgivning – Accounting Advisory Services (AAS) – vokser raskt og søker dyktige kandidater på erfarent nivå.

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring fra revisjon og som i tillegg har operasjonell erfaring fra konsernregnskap eller andre tyngre regnskapsfaglige roller. Du må ha solid kompetanse innen IFRS og NGAAP, og det er fordelaktig om du har innsikt i kapitalmarkeder eller har annen relevant spisskompetanse knyttet til ulike bransjer.

AAS bistår kunder med regnskapsfaglig rådgivning knyttet til blant annet:

  • Bytte av regnskapsspråk, endring av regnskapsprinsipper og implementering av nye regnskapsstandarder

  • Forbedring og effektivisering av eksternrapportering og konsolidering

  • Restruktureringer, kjøp og avhendelse av virksomhet

  • Forenkling av selskaps- og konsernstruktur

  • Noteringer og kapitalmarkedstransaksjoner

  • Regulatoriske endringer

Rollen vil innebære utstrakt kundekontakt, i tillegg til veiledning og utvikling av medarbeidere.

Som person er du operasjonell, fokusert på å finne gode løsninger for våre kunder og tenker praktisk og løsningsorientert. Videre trives du med å sette i gang og drive prosjekter.

Den rette kandidaten vil få muligheten til å være med på å bygge avdelingen videre, herunder videreutvikle leveranse- og tjenestespekteret. Du vil bli en del av et meget kompetent fagmiljø, og i tillegg til å jobbe med spennende og varierte prosjekter sammen med høyt kompetente medarbeidere fra alle våre tjenesteområder, vil du også bli en del av et sosialt og kollegialt miljø med høy trivsel.


kpmg logo.PNG

KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 153 land. I Norge er vi over 1200 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss. Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen. Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedInTwitter, og Facebook.