Tomra Systems | Director Investor Relations & Strategy

Bannerbilde2 med tekst.jpg

The position will work in close cooperation with TOMRA senior management on communicating to the capital market. In addition, the role will support on TOMRA’s strategic initiatives. We are looking for a strong allrounder to assist on communicating and executing the growth plans for the company. The position is based at the headquarter in Asker.

Tomra Systems | Treasury/Financial Controller

Bannerbilde1.jpg

TOMRA is seeking a structured and proactive Treasury/Financial Controller to strengthen the Finance department. The position will support the Treasury Manager and Group Accounting Manager with a variety of tasks. The position is based at the headquarter in Asker.


Stor-Oslo Eiendom | Senior Investment Manager

Bannerbilde4.JPG

Stor-Oslo Eiendom opplever et økt aktivitetsnivå, og i den forbindelse ønsker selskapet å styrke organisasjonen med en kommersiell og strukturert Senior Investment Manager. Du har et sterkt ønske om å jobbe med eiendomsutvikling og du har lyst til å arbeide i et dynamisk, ambisiøst og hektisk miljø med tverrfaglig kompetanse innenfor eiendom og finans.

Stor-Oslo Eiendom | Senior Controller

Bannerbilde3.jpg

Stor-Oslo Eiendom opplever et økt aktivitetsnivå, og i den forbindelse ønsker selskapet å styrke organisasjonen med en forretningsorientert Senior Controller. Du vil ha totalansvaret for økonomien/selskapsstrukturen for en portefølje av eiendomsprosjekter hvor du vil være en del av et team gjennom hele verdikjeden fra prosjektstart til realisasjon. 


Infratek | Group Financial Controller

Bannerbilde1.jpg

Infratek søker en initiativrik og analytisk Group Financial Controller til selskapets økonomiavdeling. Du vil få mange spennende og varierte oppgaver på konsernøkonomi og vil ha en sentral funksjon på Group Finance. Du vil ha løpende dialog med HQ i Paris, samt finansfunksjon i Sverige og Finland.

Intertrust | Jurist - Agency & Trustee Services

intertrust_picture.png

Intertrust er en ledende global aktør innen Agency & Trustee Services. Selskapet ønsker å styrke sin posisjon, og søker en dyktig og proaktiv jurist til å videreutvikle selskapets tjenester innenfor trustee-området i Norge. 


Elkjøp Nordic | Director of Finance Operations

Bannerbilde.jpg

Nordens ledende kjede innen elektronikk søker nå en ambisiøs og utviklingsorientert leder til en sentral rolle i konsernets økonomifunksjon. Selskapet er i en spennende endringsfase og du vil være med å bidra til ytterligere profesjonalisering og effektivisering.

Sissener | Head of Legal & Compliance

Stock_market_bluebay.jpeg

Til stillingen som Head of Legal & Compliance i Sissener søker vi nå en dyktig person med stor interesse for verdipapirmarkedet. Vedkommende skal bistå styret og daglig leder i å påse at virksomheten til enhver tid oppfyller gjeldende krav i henhold til relevante lover og forskrifter, samt at interne rutiner er hensiktsmessige og etterleves.


Pareto Business Management | Business Manager shipping/offshore

Bilde Psec1.jpg

Pareto Business Management søker ny Business Manager til sitt Shipping & Offshore-team. Stillingen innebærer en variasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med Project Finance-avdelingen i Pareto Securities, og Pareto Maritime Services, som tilbyr teknisk ekspertise innen shipping. 

Storebrand Pensjonstjenester | Administrerende direktør

Bannerbilde.jpg

Storebrand Pensjonstjenester søker en utviklingsorientert leder som skal være en drivkraft i å implementere og videreutvikle selskapets kundeleveranser med fokus på høy kvalitet og robust leveransemodell. Advokatfirmaet Selmer | Head of Client Development

bannerbildeB.jpg

Selmer er inne i en spennende fase hvor profesjonalisering av forretningsstøttefunksjoner har høy prioritet. Vi søker dyktige ledere og spesialister som vil bidra når Selmer skal endre advokatbransjen. Vil du utgjøre en forskjell og være en kulturbærer og samtidig liker å bli stilt tydelige krav til? Da er Selmer noe for deg.

Vi søker en Head of Client Development.

Advokatfirmaet Selmer | Head of Talent Development

bannerbildeD.jpg

Selmer er inne i en spennende fase hvor profesjonalisering av forretningsstøttefunksjoner har høy prioritet. Vi søker dyktige ledere og spesialister som vil bidra når Selmer skal endre advokatbransjen. Vil du utgjøre en forskjell og være en kulturbærer og samtidig liker å bli stilt tydelige krav til? Da er Selmer noe for deg.

Vi søker en Head of Talent Development.


Mestergruppen | Ansvarlig Digitale Kanaler
B2C

Mestergruppen er i solid vekst, og digitalisering av tjenester og løsninger står sentralt i den videre utviklingen av selskapet. Vi søker nå en fremoverlent, ambisiøs og innovativ person som kan gå inn i den nyopprettede rollen som Ansvarlig for digitale kanaler.

Internasjonalt kompetansehus | Manager regnskapsrådgivning

Banner1.jpg

Til avdeling for regnskapsrådgivning i anerkjent konsulenthus søker vi dyktige kandidater på manager eller senior manager nivå som kan bistå med regnskapsfaglig rådgivning


Leading management consulting firm | Head of Financial Services

bannerbilde_squarespace.jpeg

For a leading global management consulting firm, we are looking for Head of Financial Services/co-head Financial Services Nordics. You will be part of the management team in Norway and report directly to the Norwegian CEO.

KPMG | Erfarne konsulenter innen endringsledelse

KPMG offisielt bilde stillinger.jpg

KPMG opplever stor oppdragsmengde og økt etterspørsel etter tjenester innen endringsledelse og organisasjonsutvikling, spesielt med tanke på det store digitale skiftet bedrifter nå står ovenfor. De styrker derfor sitt «People and Change»-team, og søker flere erfarne konsulenter som har kompetanse innen området, gjerne fra privat sektor. 


Neumann Bygg | Pricing Manager

Industri_neumann.jpg

Neumann Bygg søker ny Pricing Manager. Vi søker fortrinnsvis kandidater med 2-3 års arbeidserfaring. Som Pricing Manager vil du spille en viktig rolle innenfor selskapets forretningsorienterte økonomifunksjon og du vil jobbe tett mot salg og drift i organisasjonen. Stillingen rapporterer til Head of Business Controlling.

 
 
 
 

Øvrige stillinger 

Vi jobber primært på search-basis, og hovedparten av våre stillinger annonseres ikke. Se under for eksempler på øvrige stillinger vi jobber med nå, og kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon om disse.

oslo

Anerkjent norsk advokathus | Advokat TMT

Anerkjent norsk advokathus | Advokat Eiendom

Nordisk meglerhus | Head of Equity Research

Internasjonalt konsulenthus | Leder/Partner Professional Practices

Internasjonalt konsulenthus | Leder Financial Risk Management

Internasjonalt konsulenthus | Manager /Senior Manager Financial Services

Internasjonal investeringsbank | High-Yield and Equity Sales

bergen/stavanger/trondheim

Internasjonalt konsulenthus | Økonomistyring og transaksjonsrådgivning i Trondheim

Internasjonalt konsulenthus | Transaksjonsrådgivning i Bergen/Stavanger

 

 


Generell søknad

Dersom du på generell basis ønsker å bli vurdert for kommende stillinger, vennligst registrer din kontaktinformasjon her: