Sissener | Kredittforvalter/Analytiker

Stock_market_bluebay.jpeg

Sissener AS har vedtatt å etablere et kredittfond, og vi søker nå en dyktig kredittforvalter/analytiker til fondet. Du vil inngå som en del av forvaltningsteamet til det nyopprettede kredittfondet, og vi søker deg som har god forvaltningshistorikk eller som arbeider som en erfaren kredittanalytiker i dag.

Sissener | Porteføljeforvalter

sissener.jpg

Sissener AS er et verdipapirforetak som forvalter absoluttfondet SISSENER Canopus. Gode forvaltningsresultater over tid og økende tegningsvolumer har medført sterk vekst i forvaltningskapitalen, og vi ønsker nå å styrke teamet med en erfaren porteføljeforvalter eller analytiker. 


Investinor | Investeringsdirektør

bilde til nettside.jpg

Sammen med gründere, entreprenører og andre investorer er Investinor sin ambisjon å gjøre utvalgte lovende bedrifter verdensledende. Som investeringsdirektør i Investinor vil du få en sentral rolle i det som skjer innenfor norske venture- og tidlig-fase investeringer. Rollen innebærer ansvaret for utvikling og realisasjon av noen av landets mest spennende bedrifter. Vi ser særlig etter deg med erfaring fra og interesse for teknologiinvesteringer. 

Kverva | Investeringsanalytiker

kverva bilde nr. 2.PNG

Kverva søker to ambisiøse og forretningsorienterte analytikere med hovedfokus innen henholdsvis Direkte investeringer og Analyse/finans. Arbeidssted vil være i Trondheim, og du vil bli del av et spennende selskap som søker å kapitalisere på potensialet i en fremtidsrettet og bærekraftig internasjonal sektor i sterk vekst.


KPMG Molde | Erfaren revisor

logo.jpg

KPMG Molde opplever økt etterspørsel og har sterke ambisjoner om ytterligere vekst, og trenger dermed forsterkninger. Som revisor ved KPMGs kontor i Molde blir du en del av et nytenkende og markedsorientert team på 20 personer. 

Ascender | Vi sikter høyt - gjør du?

Klatrebilde Ascender.JPG

Vi sikter høyt og har store ambisjoner for tiden som kommer – derfor søker vi flere dyktige og engasjerte kollegaer. Du vil bli del av et team som brenner for rekrutteringsfaget og å utvikle mennesker, og som er opptatte av å være gode rådgivere både ovenfor våre kunder og kandidater.


Viking Assistance Group | Finance Manager - Group

bannerbilde2.JPG

Viking Assistance Group søker en proaktiv og dynamisk Finance Manager for gruppen. Som Finance Manager vil du ha en sentral rolle i konsernets økonomifunksjon og være ansvarlig for selskapet konsernregnskap, likviditetsstyring og rapportering.

NAF-gårdene | Eiendomssjef

Bannerbilde.jpg

Som eiendomssjef vil du få resultatansvaret for en portefølje av selskapets eiendomsmasse og samarbeide tett med et kompetent og fremoverlent team i utviklingen, oppfølgningen og forvaltningen. Stillingen rapporterer til CEO.


Clarksons Platou Securities | Director/Associate

Bannebilde1.jpg

Clarksons Platou Securities is seeking an ambitious, hard-working investment banker to help them meet the demands of their customers and the future growth of the business within convertible bonds. You will be a vital part of the Convertible Bonds Global Team.

Advokatfirmaet Selmer | Rådgivere - Finansiell analyse og transaksjonsstøtte

bannerbildeB.jpg

Selmers avdeling for finansiell analyse og transaksjonsstøtte er en viktig satsning som er etablert for å skape merverdi for kundene. Avdelingen opplever økende oppdragsmengde og søker nye dyktige kolleger med faglig tyngde og kommersiell innstilling.


Intertrust | Jurist - Agency & Trustee Services

intertrust_picture.png

Intertrust er en ledende global aktør innen Agency & Trustee Services. Selskapet ønsker å styrke sin posisjon, og søker en dyktig og proaktiv jurist til å videreutvikle selskapets tjenester innenfor trustee-området i Norge. 

KPMG | Erfarne konsulenter innen endringsledelse

KPMG offisielt bilde stillinger.jpg

KPMG opplever stor oppdragsmengde og økt etterspørsel etter tjenester innen endringsledelse og organisasjonsutvikling, spesielt med tanke på det store digitale skiftet bedrifter nå står ovenfor. De styrker derfor sitt «People and Change»-team, og søker flere erfarne konsulenter som har kompetanse innen området, gjerne fra privat sektor. 


Internasjonalt kompetansehus | Manager regnskapsrådgivning

Banner1.jpg

Til avdeling for regnskapsrådgivning i anerkjent konsulenthus søker vi dyktige kandidater på manager eller senior manager nivå som kan bistå med regnskapsfaglig rådgivning

 
 
 
 

Øvrige stillinger 

Vi jobber primært på search-basis, og hovedparten av våre stillinger annonseres ikke. Se under for eksempler på øvrige stillinger vi jobber med nå, og kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon om disse.

oslo

Internasjonalt konsulenthus | Leder/Partner Professional Practices

Internasjonalt konsulenthus | Leder Financial Risk Management

Internasjonalt konsulenthus | Manager /Senior Manager Financial Services

Øvrige lokasjoner

Internasjonalt konsulenthus | Transaksjonsrådgivning | Bergen/Stavanger

Internasjonalt konsulenthus | Principal/ Director Oil & Gas | Stavanger

 

 


Generell søknad

Dersom du på generell basis ønsker å bli vurdert for kommende stillinger, vennligst registrer din kontaktinformasjon her: