Ferd Capital | Investment Professionals

Godthaap photo Olav Heggø.jpg

Ferd er et familieeid norsk investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Ferds visjon er å skape varige verdier og sette tydelige spor. Ferd omfatter fem forretningsområder, hvor Ferd Capital er et av disse. Ferd Capital søker Investment Professionals til spennende roller med fokus på investeringer i børsnoterte og private selskaper.

SANDS | Chief Digital Officer

Forsidebilde.jpg

SANDS er et fullservice advokatfirma, som tilbyr tjenester innenfor de fleste fagområder og bransjer, med tilgang til store og interessante klienter. Teknologi er et sentralt forretningsområde og en vesentlig del av selskapets kjernevirksomhet. Som et ledd i videre strategisk satsing, opprettes en ny stilling som CDO (Chief Digital Officer). Stillingen vil rapportere direkte til Managing partner og være lokalisert i Oslo.


Eiendomsspar | Controller

forsidebilde.jpg

Eiendomsspar søker en engasjert og nøyaktig Controller. Som Controller i Eiendomsspar vil du være ansvarlig for regnskapet til en portefølje av eiendomsselskaper, samtidig som du bistår økonomisjef og finansdirektør med ulike oppgaver relatert til økonomistyring og finans.

Carnegie |Project Finance - Sales

Bakgrunnsbilde annonse Sales.jpg

Carnegie søker et kommersielt anlagt teammedlem til sin avdeling for prosjektfinansiering - Project Finance.  Stillingen inngår i teamet som er ansvarlig for plassering av eiendomsprosjekter, hvor utstrakt investorkontakt og videreutvikling av investorbasen er sentralt.


PG Flow Solutions | Vice President Procurement

PG-flow-solutions-home.jpg

PG Flow Solutions søker en erfaren og strategisk kandidat til nyopprettet rolle som Vice President Procurement. Som Vice President Procurement vil du være sentral i utviklingen av innkjøpsfunksjonen i selskapet, og jobbe bredt med innkjøp på tvers av selskapets fem forretningsområder. 

Internasjonalt kompetansehus | Manager regnskapsrådgivning

Banner1.jpg

Til avdeling for regnskapsrådgivning i anerkjent konsulenthus søker vi dyktige kandidater på manager eller senior manager nivå som kan bistå med regnskapsfaglig rådgivning


Vipps | Security Governance Manager

Vipps logo oransje på hvit_aug 2018.png

Vipps is currently looking for a Security Governance Manager, with a demonstrated track record of developing high-impact ideas and executing them, to strengthen their team. Your mission will be to develop and maintain Security Governance at Vipps, by managing their Information Security Management System (ISMS). You will also be managing external audits, conducting internal audits and assessments, as well as managing vendors from an information security perspective.

Vipps | IT Security Operations Manager

Vipps logo oransje på hvit_aug 2018.png

Vipps is seeking an IT Security Operations Manager to join their team. You will play a key role in assisting the Chief Information Security Officer and CCO in enforcing compliance with legal and regulatory requirements. They are therefore looking for someone who has a bright mind, brings an extra edge to accomplishing tasks, and is eager to apply their skills, while learning in a game-changing company. 
 


Sissener | Porteføljeforvalter

sissener.jpg

Sissener AS er et verdipapirforetak som forvalter absoluttfondet SISSENER Canopus. Gode forvaltningsresultater over tid og økende tegningsvolumer har medført sterk vekst i forvaltningskapitalen, og vi ønsker nå å styrke teamet med en erfaren porteføljeforvalter eller analytiker. 

Sissener | Kredittforvalter/Analytiker

Stock_market_bluebay.jpeg

Sissener AS har vedtatt å etablere et kredittfond, og vi søker nå en dyktig kredittforvalter/analytiker til fondet. Du vil inngå som en del av forvaltningsteamet til det nyopprettede kredittfondet, og vi søker deg som har god forvaltningshistorikk eller som arbeider som en erfaren kredittanalytiker i dag.


Intertrust | Jurist - Agency & Trustee Services

intertrust_picture.png

Intertrust er en ledende global aktør innen Agency & Trustee Services. Selskapet ønsker å styrke sin posisjon, og søker en dyktig og proaktiv jurist til å videreutvikle selskapets tjenester innenfor trustee-området i Norge. 

Advokatfirmaet Selmer | Rådgivere - Finansiell analyse og transaksjonsstøtte

bannerbildeB.jpg

Selmers avdeling for finansiell analyse og transaksjonsstøtte er en viktig satsning som er etablert for å skape merverdi for kundene. Avdelingen opplever økende oppdragsmengde og søker nye dyktige kolleger med faglig tyngde og kommersiell innstilling.


NAF-gårdene | Eiendomssjef

Bannerbilde.jpg

Som eiendomssjef vil du få resultatansvaret for en portefølje av selskapets eiendomsmasse og samarbeide tett med et kompetent og fremoverlent team i utviklingen, oppfølgningen og forvaltningen. Stillingen rapporterer til CEO.

Kverva | Investeringsanalytiker

kverva bilde nr. 2.PNG

Kverva søker to ambisiøse og forretningsorienterte analytikere med hovedfokus innen henholdsvis Direkte investeringer og Analyse/finans. Arbeidssted vil være i Trondheim, og du vil bli del av et spennende selskap som søker å kapitalisere på potensialet i en fremtidsrettet og bærekraftig internasjonal sektor i sterk vekst.


Øvrige stillinger 

Vi jobber primært på search-basis, og hovedparten av våre stillinger annonseres ikke. Se under for eksempler på øvrige stillinger vi jobber med nå, og kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon om disse.

Selskap innen fornybar energi | CFO

Top tier consulting | Associate

Clarksons | Director investment banking

Advokathus | Fast advokat corporate


Generell søknad

Dersom du på generell basis ønsker å bli vurdert for kommende stillinger, vennligst registrer din kontaktinformasjon her: