STILLINGSTYPE: digital rådgiver

ARBEIDSSTED: OSLO

SØKNADSFRIST: Snarest

KONTAKTPERSON: rebecca skaarberg | 977 68 289

KONTAKTPERSON: ingunn torgersen glosli | 900 90 596

Proletar har som visjon å være Norges beste byrå innen digital rådgivning og resultatbasert markedsføring. Vil du være med på reisen?

Proletar ble i 2019 kåret til «Årets byrå» i kategorien performance marketing – kun to år etter oppstarten i 2017. Selskapet er ikke et typisk digitalbyrå, men tilbyr derimot et unikt verdiforslag til sine kunder ved å operere i grensesnittet performance marketing og management consulting. Dette betyr at de knytter resultatbasert markedsføring tett opp mot forretning og strategi, og tilbyr skreddersydde og helhetlige tjenester til sine kunder. De har siden oppstarten opplevd eventyrlig vekst, og kan allerede skilte med noen av Norges største digitale annonsører og spennende kunder – fra Bank Norwegian til Finn, Cutters og Douchebags. Nå skal de vokse videre, og søker flere dyktige personer med på laget!

På den videre utviklingen av selskapet vil de ha med deg som trigges av å jobbe både strategisk og operativt med digital rådgivning. Du er rå på performance marketing-faget, samtidig som du har tydelig businessforståelse og evner å knytte datadrevet markedsføring til det strategiske bildet. Du er analytisk og holder deg oppdatert på digitale trender, og kan benytte verktøy som Google AdWords og Google Analytics. Som person er du en dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter, og har evnen til å presentere fagspråk og dine funn fra analyser på en enkel og forståelig måte.

Som konsulent i Proletar vil du bli del av et tverrfaglig og solid team, hvor alle ansatte trigges av å kunne jobbe både strategisk og operativt hos kunde. Du vil typisk være en viktig sparringspartner for CMO, og sørger for at performance marketing er knyttet opp mot det forretningsmessige. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise der Proletar nå skal bygge selskapet videre, og du vil få mye impact og utviklingsmuligheter. Proletar kan tilby svært konkurransedyktige betingelser, faglig utvikling, mulighet til å forme din egen rolle.


Proletar.png

Proletar ble startet i mars 2017 med en visjon å være Norges beste byrå innenfor resultatbasert markedsføring. En realistisk visjon som reflekteres i vår kundeportefølje (bl.a. Bank Norwegian, Varner, Douchebags, iZettle) og samarbeidspartnere. Gjennom våre kunder og nettverk har vi tilgang på de nyeste produktene via tett samarbeid med Google og Facebook. Proletar består utelukkende av senior profiler med relevant utdannelse, som kan jobbe både strategisk og operasjonelt. Sammensetningen av kompetanse, bakgrunn og arbeidsform gjør Proletar til en helt ny type aktør i innen resultatbasert markedsføring. Proletar har hovedkontor i Oslo og i februar 2018 åpnet vi et kontor i Stockholm som også opplever sterk vekst.