Corporate Communications ruster opp

Rådgivningsselskapet Corporate Communications vokser videre og henter nå inn blant annet Kine-Elena Reigstad som rådgivere.

Kine-Elena Reigstad (29) er i dag konsernkontroller og har i tillegg hatt ansvar for IR i Nordic Semiconductor. Hun har også jobbet flere år med revisjon i EY.

- Corporate Communications har hatt en utrolig reise de siste årene og det har vært spennende å følge selskapet på avstand. Med en litt utypisk kommunikasjonsprofil, som eks-revisor, kontroller og deretter IR, gleder jeg meg til å bidra med min erfaring og kunnskap. Jeg ser frem til å jobbe bredt mot kunder som er i ulike bransjer, men som ofte står overfor samme utfordringer i finansmarkedet, sier Reigstad.

Etter disse ansettelsene vil Corporate Communications ha 22 ansatte. Av disse er 13 partnere og eiere. Selskapet hadde byråinntekter på 46,3 millioner kroner i 2018, en økning på 36 prosent fra 34,1 millioner året før. Driftsresultatet ble 10,2 millioner kroner i 2018, mot 6,3 millioner i 2017. Den gode utviklingen har fortsatt i år, med tosifret prosentvis vekst i byråinntekter i første halvår i år sammenliknet med samme periode i fjor.

Les hele saken på Kampanje.com