Stillingstype: Manager/Senior Manager/Director

Arbeidssted: Molde

Søknadsfrist: snarest

kontaktperson: kasim bijou sandset - 97 09 72 27

KONTAKTPERSON: Veronica johansen - 95 81 92 82

KPMG Molde opplever økt etterspørsel og har sterke ambisjoner om ytterligere vekst. Som revisor ved KPMGs kontor i Molde blir du en del av et nytenkende og markedsorientert team på 20 personer. Vi reviderer et stort antall foretak av ulik størrelse, fra børsnoterte konsern til små og mellomstore bedrifter. Sammen med dyktige kollegaer får du mulighet til å jobbe med en stor variasjon av kunder i ulike bransjer.

Vi ønsker nå å styrke teamet med flere erfarne revisorer. En videre karriere hos oss gir deg en gylden mulighet til å arbeide med spennende problemstillinger for norsk næringsliv. Hos oss blir du en del av et inkluderende miljø med engasjerte kollegaer lokalt i Molde, i tillegg til å være en del av et verdensomspennende fagnettverk. Vi kan tilby deg faglig og personlig utvikling som du kan være med på å påvirke selv.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Minst 5 års relevant erfaring innen revisjon og regnskap
  • Erfaring fra dataanalyse/IT-revisjon er fordelaktig
  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi og/eller finans
  • Gode faglige resultater og sterke analytiske evner
  • Evne til å etablere tillit hos kolleger og kunder
  • Evne til å samarbeide, motivere og inspirere andre
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter

Vi kan tilby:

  • En utfordrende karriere i et offensivt, dynamisk og internasjonalt fagmiljø
  • Daglig kompetanseutvikling og varierte arbeidsoppgaver
  • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø

Høres dette interessant ut?

For spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Kasim Bijou Sandset (970 97 227) eller Veronica Johansen (958 19 282), våre rådgivere i Ascender. Søknader blir lest og vurdert i løpet av sommeren, og vi ser for oss å starte intervjuprosessen i august. Vi ser frem til å høre fra deg!


logo kpmg.jpg

KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjus.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.