Knut Grotli

Knut Grotli er Managing Partner i Ascender. Knut har vært Executive Search-rådgiver for en rekke ledende selskaper i Norge og innen ulike bransjer. Han har et sterkt fokus og interesse for leder- og organisasjonsutvikling, herunder sammensetning av ledergrupper og rekruttering av ledende ansatte.

Han har tidligere vært administrerende direktør/managing partner i PwC Norge. Han har også vært viseadministrerende direktør og partner i BDO Norge. Videre har han bred erfaring fra corporate finance i Carnegie med fokus på M&A og emisjoner, samt transaction advisory i tidligere Arthur Andersen.

I tillegg til et faglig fokus på økonomi, finans og investeringer har han videre vært sentral i oppbyggingen av nye tjenesteområder med vekt på strategi og kompetansebygging. Knut har også fått anvendt sin kompetanse innen ledelse og lagbygging på flere internasjonale klatreekspedisjoner og var blant annet på toppen av Mount Everest i 2011.

Knut er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Bocconi. Han har også Høyere Avdelingseksamen i finans fra NHH.

 

Knut Grotli | Managing Partner

knut@ascender.no / 90 251 351 / LinkedIn