Stillingstype: rådgiver/konsulent

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. august

kontaktperson: rebecca skaarberg - 97 76 82 89

KONTAKTPERSON: Kristin Lossius - 40 30 50 40 

Har du 1-5 års erfaring fra:

•    Rekruttering til digitale roller?
•    Konsulent-, revisjons- eller advokatbransjen?
•    Strategisk HR eller executive search?

Vil du bruke kunnskapen og nettverket du har opparbeidet deg på en ny og spennende måte? Er du sosial, nettverksbyggende og strukturert? Da håper vi du tar kontakt med oss.

Vi sikter høyt og har store ambisjoner for tiden som kommer – derfor søker vi flere dyktige og engasjerte kollegaer. Du vil bli del av et team som brenner for rekrutteringsfaget og å utvikle mennesker, og som er opptatte av å være gode rådgivere både overfor våre kunder og kandidater.

I Ascender har vi solid og bred erfaring fra områdene vi rekrutterer til. Vi jobber alltid i team for å sikre best mulig resultat for våre kunder, og for å lære av hverandre. Hos oss vil du få være rådgiver for mange av Norges mest spennende kunder, og du vil bli del av et dynamisk team av kollegaer med lave skuldre, høye ambisjoner og sterk «team spirit».

Dersom du er nysgjerrig på hva det vil si å jobbe med executive search, management assessments og lederutvikling, så tar vi gjerne en uformell prat med deg.


Ascender_m-tagg_CMYK_Small_Farge.png

Ascender er et team erfarne rådgivere med omfattende operativ erfaring fra leder-, rådgivnings- og fagroller. Vi har lang erfaring fra både oppdragsgiversiden og gjennomføringssiden av rekrutterings- og vurderingsprosesser, og har bistått mange selskaper i bygging og strukturering av ulike ledelses- og profesjonsfunksjoner. Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet et solid nettverk og en kompetanseflate som vi kan spille på for å sikre en effektiv og målrettet prosess.