Espen Bryn Johannessen blir økonomisjef i Brækhus

Artikkel hentet fra Advokatwatch ved Aleksander Simonsen Losengård - les hele artikkelen her.

ØKONOMISJEF: Brækhus har ansatt Espen Bryn Johannessen som økonomisjef. | Foto: Brækhus

Johannessen kommer fra en stilling i OBOS Eiendom.

– Vi har store ambisjoner for Brækhus, og jeg ønsker å ansette de beste innenfor hver funksjon. Med ansettelsen av Espen som CFO fortsetter vi arbeidet med å bygge et sterkt lederteam. Espen er forretningsorientert og analytisk sterk, og han har solid og relevant erfaring, sier MP Atle H. Carlsen.

Johannessen kommer fra stilling som Business Controller i OBOS Eiendom. Han har også erfaring fra BDO som kundeansvarlig for flere advokatfirmaer.

– Jeg er glad for muligheten til å bli en del av Brækhus. Jeg ser frem til å bruke min erfaring og kunnskap for å bidra til å styrke firmaets posisjon og videre vekst, uttaler Johannessen i pressemeldingen fra Brækhus. 

Ledergruppen er ikke fulltallig

Advokatfirmaet har gjennomgått en rekke endringer den siste tiden.

I høst ble Oda Watz ansatt i en ny stilling som leder for digitalisering og teknologi. Watz er sivilingeniør og kom til Brækhus fra Avo Consulting. 

Hun har tidligere både ledet og bistått i digitale omstillingsprosjekter for store aktører som blant andre Nasjonalmuseet og Norges Forskningsråd.

– Jeg ser frem til å utforske mulighetene for økt bruk av teknologi i advokatbransjen, og gleder meg til å se hvilke gevinster vi kan hente gjennom dette arbeidet i tiden fremover, uttalte Watz i høst.

Nå er enda et nytt ansikt på plass hos Brækhus. Ledergruppen er likevel ikke fulltallig med rekrutteringen av CFO Johannessen, røper advokatfirmaet. 

– Vi er i prosessen med å rekruttere en ytterligere kandidat til lederteamet og håper å kunne annonsere enda en signering i løpet av våren, sier han.

De ansatte får eierandel og stemmerett

Før jul ble det også klart at Brækhus gir alle de ansatte eierandel og stemmerett gjennom en virtuell partner som vil få tildelt gjennomsnittet av det partnerne mottar i årlig kompensasjon. Ideen dukket opp i forbindelse med at ledelsen skulle utarbeide en ny strategi for firmaet de neste årene.

– Det er viktig at de ansatte ikke bare føler seg som et lite tannhjul i det store maskineriet, men at alle sees som likeverdige medlemmer av Brækhus-familien, uttalte Carlsen til Finansavisen før jul.

Brækhus har i dag nesten 80 medarbeidere. 25 av dem er partnere.

Via Espen Bryn Johannessen blir økonomisjef i Brækhus av Aleksander Simonsen Losnegård, hentet fra advokatwatch.no 14.02.24


Forrige
Forrige

Brækhus hyrer inn klinisk psykolog og gjør henne til en av topplederne

Neste
Neste

Bendik Skaslien er ansatt som ny Chief Operating Officer i Asset Buyout Partners